Nieuwe penningmeester solidariteitsfonds

We zijn heel erg blij te kunnen melden dat het solidariteitsfonds een nieuwe penningmeester heeft.

Hierbij wil ik mij graag voorstellen als nieuwe penningmeester van Stichting Het Solidariteitsfonds van de Keerkring. Ik ben Marcel Bijkersma, 51 jaar, getrouwd, vader van drie kinderen en woonachtig in Haarlem. Samen met mijn compagnon ben ik eigenaar van administratiekantoor Financiële Helden. Sinds onze drie kinderen naar de Vrije School gaan ben ik actief financieel betrokken geweest bij diverse initiatieven rondom Antroposofie zoals het penningmeesterschap van de Vereniging Antroposofische Kinderopvang, de financiële administratie van Kinderopvang De Geheime Tuin in Zeist, van Antroposana en was ik één van de medeoprichters van Kinderopvang de Wonderberk in Haarlem. Het penningmeesterschap van het solidariteitsfonds is een taak die ik graag op me neem en ik verheug me op een goede en fijne samenwerking

 

Reageren is niet mogelijk.