Berichten vanuit het bestuur

Het solidariteitsfonds is druk bezig de ANBI status te verkrijgen wat niet zo eenvoudig verloopt.

Solidariteitsfonds voor u en door u. Solidair met uw medemens

Het Solidariteitsfonds is jaren geleden in het leven geroepen, toen bleek dat sommige antroposofische therapieën niet of niet volledig werden vergoed door diverse zorgverzekeringen. Dit voor o.a. medicijnen, kunstzinnige therapie, euritmietherapie of ritmische massage (fysiotherapie).

Dankzij de jaarlijkse gift van onze donateurs kan het tegemoetkomen in kosten voor antroposofische gezondheidszorg, die niet door de verzekering vergoed worden. Voor volledige tekst zie website van het van Dam Huis. Uiteraard is deze steun alleen bedoeld voor hen, die deze kosten niet zelf kunnen dragen.

Door met elkaar dit fonds te steunen met minimaal vijf euro per jaar kunnen we anderen- of u zelf- helpen om de gewenste therapie wel te ondergaan en vergoed te krijgen voor wie dit nodig heeft. Vijf euro per persoon, 10 euro voor gezin.

U kunt de bijdrage voor het jaar 2024 overmaken op Triodosbank bankrekening NL69 TRIO 0212 1005 48 t.n.v. St. het Solidariteitsfonds Haarlem. Graag ook duidelijk uw naam vermelden.

Omdat steeds meer verzekeringen gaan “bezuinigen”, is ons fonds van toenemend belang.

Als u nog vragen heeft, kunt u mailen naar:

Roline van Pelser Berensberg, solidariteitsfondshaarlem@gmail.com  

(evt. 06-41515907 ná 17.00 uur).

 

Reageren is niet mogelijk.