Nieuws vanuit De Keerkring

Artikel over de etherwereld van Edmond Schoorel.
We leven in een tijd die veel van ons vraagt. Waar doe je goed aan? Wat vind je belangrijk? Wat wil je voorleven aan je kinderen? Kinderarts Edmond Schoorel denkt in deze periode van mondkapjes, 1,5 meter en Covid-19 met je mee. Weliswaar geschreven door een kinderarts, maar dit prachtige artikel is  voeding voor jong én oud. Een mooie visie ook om te delen met ouders, grootouders, leerkrachten en schoolleiders… kinderen hebben ons misschien wel meer dan ooit nodig.

Ita special
https://keerkring.antroposana.nl/wp-content/uploads/sites/9/2020/10/Beeld-special-Antroposana.pdf
Deze jubileum-uitgave is gratis te verkrijgen in onze bibliotheek (openingstijden di-vrij 10-15 uur).

Lid worden? Nieuw is dat je met ingang van heden je lidmaatschap voor een jaar op elk moment kan laten ingaan (i.p.v. per kalenderjaar).

Cardiodoron
Nu Infludo moeilijk verkrijgbaar is kan in overleg om een recept voor Ferrum sidereum comp. of Echinacea-pruniscomp. gevraagd worden, beiden hebben zij een versterkende werking op het immuunsysteem. Daarnaast kan ook Cardiodoron genomen worden (ook op recept). In deze Covid-tijd is het belangrijk om ook aan ons hart te denken. Huisarts Huib de Ruiter schreef op zijn website een mooi artikel over cardiodoron.

Wij wensen u allen een mooie en gezonde tijd toe, hartelijke groet, Aggie, André, Wimmy en Hilda

 

Reageren is niet mogelijk.