Nieuws vanuit De Keerkring

Speciale uitgave 100 jaar antroposofische gezondheidszorg

De special van Antroposana heel de mens is verschenen, in het kader van het 100 jarig bestaan van de antroposofische gezondheidszorg. Het is een prachtige uitgave geworden met een bloemlezing van eerder verschenen artikelen/interviews uit Ita/daarvoor Stroom/daarvoor Antroposana.
Als buiging voor al het werk dat verricht is gedurende de afgelopen 100 jaar, maakten we deze special. Wij hopen met deze jubileumuitgave (wellicht opnieuw) te inspireren en een zaadje te planten om zo gezamenlijk verder te bouwen aan iets dat honderd jaar geleden gestart is ter ondersteuning van ieders eigen ontwikkeling. Kies ook voor antroposofische zorg en steun ons o.a. door lid te worden van Antroposana/ De Keerkring!
Bekijk deze special hier of kom deze speciale editie gratis ophalen in onze bibliotheek (openingstijden zie bibliotheek).


Webinar van Casper Post Uiterweer: dinsdagavond 3 november om 19.30 uur

In het teken van 100 jaar Antroposofische geneeskunst organiseert Antroposana een webinar samen met antroposofisch arts Casper Post Uiterweer. Wij gaan met hem in gesprek over deze bizarre Covid-19 tijd, over wat 100 jaar antroposofische geneeskunst ons gebracht heeft en we vragen hem alles wat jullie graag zouden willen weten. Dus schroom niet, mail ons je vraag (symposium@antroposana.nl) en wij leggen het hem voor. Tijdens de webinar zal Casper Post Uiterweer de vragen beantwoorden.
Op dinsdagavond 3 november om 19.30 uur zal deze speciale gratis webinar plaatsvinden. Je kunt je aanmelden via symposium@antroposana.nl. Een week voor aanvang ontvang je een mail met alle informatie en de online inlogcode.

Verder op de site van Antroposana voor geïnteresseerden uit de nieuwsbrief van Therapeuticum Aurum met als thema ‘hoe versterk je je gezondheid in en na coranatijd?’ met o.a. ‘Echinacea-prunuscomp’ door huisarts Jeanette van der Schuit, een mooi middel vooral in deze Michaëlstijd en de gehele nieuwsbrief hier.

Wij wensen u een mooie en gezonde oktobermaand toe, hartelijke groet,
Aggie, André, Wimmy en Hilda

Reageren is niet mogelijk.