Vertrekkend penningmeester De Keerkring

In 2019 aangetreden als penningmeester van Patiëntenvereniging De Keerkring en in 2024 mag ik het stokje doorgeven. Slechts vijf jaar, maar er is in deze tijd wel veel veranderd. Van een handmatige- naar digitale financiële verslaggeving waarbij transparantie van groot belang is.
Wat ik nastreef is dat (bestuurs)leden in Jip & Janneke-taal de financiële administratie kunnen begrijpen: ik ben tenslotte niet voor niets 42 jaar economie docent geweest. Een belangrijke motivatie om toentertijd als penningmeester te beginnen, was (en is) de fantastische, onuitputtelijke inzet van de medewerkers van het Van Dam Huis!
Zeer tevreden ben ik over mijn opvolger, Frank ten Have. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat hij ongetwijfeld verbeterpunten zal aanleveren voor een integere, overzichtelijke en transparante administratie van onze vereniging.
Ik spreek de wens uit dat onze vereniging zal groeien tot meer dan 500 leden zodat ook de ondersteuning van het Solidariteitsfonds geborgd blijft en vele medepatiënten baat kunnen hebben van de Antroposofische Zorg. Ondanks het onbegrip van de Zorgverzekeringen voor de Antroposofische Zorg hoop ik van harte dat dieper inzicht in de Antroposofie tot meer maatschappelijke acceptatie zal leiden voor onze Antroposofische Zorg. Tevens wil ik iedereen bedanken voor het vertrouwen dat men in mij heeft gesteld.

André Houtenbos

Reageren is niet mogelijk.