Liesbeth Schouten overleden

Tot onze spijt moeten wij u meedelen dat Liesbeth Schouten is overleden.

Liesbeth Schouten is zeer lange tijd bestuurslid geweest van De Keerkring én zij was bestuurslid/penningmeester van het Solidariteitsfonds. In december liet Liesbeth ons nog weten dat zij heel dankbaar was dát ze de functie van penningmeester mócht vervullen, dat ze dat vertrouwen kreeg. Liesbeth zou eerst met ingang van het nieuwe jaar stoppen, toen haar gevraagd werd om tot 1 oktober het penningmeesterschap te vervullen zette zij het met even veel plezier voort.
Wij herdenken haar met grote dankbaarheid.
Maarten Gast, oud secretaris van het Solidariteitsfonds schreef dit mooie  ‘in memoriam’
Dit stukje stond in de Keerkringkrant van december 2016 toen Liesbeth na ruim twaalf jaar stopte als bestuurslid van De Keerkring. 

Nieuwe contactpersoon Solidariteitsfonds

Met ingang vanaf heden (ipv 1 oktober) kunt u nu uw eventuele vragen stellen aan Roline van Pelser Berensberg
solidariteitsfondshaarlem@gmail.com  (evt 06-41515907 ná 17.00 uur).

Aanvragen voor een tegemoetkoming worden ingediend door therapeut/arts die het aanvraagformulier samen met u invult. Zij zijn in het bezit van benodigde formulieren. Op de website van de Keerkring onder kopje ‘Solidariteitsfonds’ kunt u lezen: ‘Wanneer en hoe een bijdrage van het Solidariteitsfonds aan te vragen?’

Nieuws vanuit De Keerkring

Het bestuur van De Keerkring is zich aan het bezinnen en oriënteren wat wij onze leden dit najaar/ winter voor programma kunnen aanbieden. U hoort nog van ons!

Volgende week valt de speciale uitgave van Ita in uw bus, dit ter gelegenheid van 100 jaar Antroposofische Gezondheidszorg, een bloemlezing uit 15 jaar Antroposana  inspirerende verhalen, interviews en artikelen.

In de Keerkringkrant van september ’17 schreef huisarts Marion van Bree dit artikeltje over INFLUDO/ KINFLUDO.

Aanbod van buiten:
Beeldhouwles/ open atelier in een stille, mooie tuin in het bos van Bloemendaal-  poster 

Wij wensen u een heel mooie nazomer toe,
Hartelijke groet,
Aggie, André, Wimmy en Hilda